Pitanja i odgovori

Šta je BB Glow tretman?

BB Glow je prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednačen ten, kao i poboljšanje opšteg stanja i tonusa kože lica. Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože.  Ovim tretmanom postižemo prirodni izgled besprekorne i blistave kože lica, lagano posvetljujemo i toniziramo kožu, a sve to uz prikrivanje nedostataka kao što su flekice, pegice, crvenilo ili tamni podočnjaci.  Povrh svega navedenog, BB Glow ima i hidrirajući antiage efekat!

Kako se odvija BB Glow tretman?

Prvi korak tretmana podrazumeva pripremu kože i proces eksfoliacije, gde je moguće kombinovati različite tretmane u zavisnosti od tipa i stanja kože. Nakon toga sledi drugi korak tretmana, a to je unos boostera sa anti-ageing efektom, kao i efektom vlaženja i posvetljavanja kože lica. Boosteri se nanose needling tehnikom upotrebljavajući aparat dermapen. Nakon boostera sledi unos BB Glow seruma dostupnih u nekoliko nijansi koji se u toku tretmana prilagođavaju boji kože. BB Glow serum se sastoji od kompleksa visokokoncentrovanih aktivnih sastojaka biljnog porekla i pigmenata koji se takođe unose needling tehnikom.  Na kraju  treći korak obuhvata završnu negu i proces umirivanja kože, što činimo vlažnim i okluzivnim maskama.

Da li je BB Glow tretman bolan?

Samo izvođenje tretmana je prijatno za klijenta, bez obzira što se u procesu rada upotrebljava needling tehnika. Naša preporuka je upotreba nano iglica koje stvaraju površinske (epidermalne) perforacije.

Koliko BB Glow tretmana je potrebno uraditi da bi se dobio pravi efekat?

Broj tretmana zavisi od tipa kože. Mi predlažemo da se nakon urađenog prvog tretmana, tretman ponovi za 7 dana, a nakon toga za dugotrajni efekat  je potrebno ponavljati tretmane na 4 do 6 nedelja.

Može li BB Glow tretman da se radi na bilo kom tipu kože? Postoje li ograničenja?

BB Glow tretman namenjen je svim tipovima kože u svrhu ujednačavanja tena i poboljšanja tonusa kože. Treba biti jako oprezan kod reaktivne kože i upalnih procesa, gde je prvo potrebno očistiti i umiriti kožu, a tek nakon toga sprovoditi tretman BB Glow.